Despre noi

Despre noi
Despre noi Papakit

Lasă mesele în grija noastră!

Papa Kit este un nou proiect care s-a născut aducând laolaltă ideile, experiențele și nevoile diferite a două generații – tinerii adulți și părinții lor. Suntem o familie formată din 4 adulți, părinți și copii și considerăm că TIMPUL, cea mai de preț resursă, trebuie să fie valorizat cum se cuvine, indiferent de generația din care facem parte.

Alimentația este una din nevoile de bază și oricâte avem de făcut, să ne hrănim, e musai, iar sentimentul de Acasă parcă nu e complet fără aroma mâncărurilor făcute în casă. În plus, gătind, pui în mâncare nu doar ingredientele, ci te pui pe tine, cu tot ce vrei să dăruiești dragilor tăi.

Sănătatea înseamnă, nu doar Ce mănânci, ci, și Cum mănânci. Cu toții ne amintim tihna meselor în familie, când ne potoleam foamea, apoi glumeam si împărtășeam experiențele de peste zi.

Întrebarea noastră este: Există astăzi în viața ta acest moment?

Dacă răspunsul este NU, te încurajăm să ți-l creezi. Ține doar de o decizie, iar avantajele sunt nemăsurate.

Oferă-i corpului tău un răgaz zilnic de 30-40 de minute, timp în care poți găti ușor. Cu siguranță îți vei mulțumi. Așează-te frumos la masă și mănâncă tihnit chiar ce ai gătit tu, cu dedicare și suflet.

Noi te ajutăm să-ți fie mai ușor!

Doar cu un click te eliberezi de grija meselor pentru o zi, două sau pentru toată săptămâna. Îi răsfeți pe cei dragi ție și îi surpinzi cu câte știi și poți tu să faci. Te răsfeți pe tine însuți, punându-ți în farfurie mâncare pregătită cu energia ta, știind ce intenții ai pus acolo. Îți poți surprinde și prietenii, căci avem și rețete Party. Alegerea e la tine!

Știm cât de prețios este timpul tău și cât de puțin îți rămâne pentru tine. Știm și că rețetele clasice au devenit obositoare și nu te mai bucură – nici prepararea lor, dar nici gusturile care au devenit deja banale. Așadar, noi îți pregătim un kit sau mai multe, după preferințe, cu tot ce ai nevoie pentru ca tu să gătești ușor și cu spor chiar la tine acasă. Dacă încă te întrebi ”Ce gătesc azi?”, Papa Kit este răspunsul !

Despre noi

Echipă

Despre noi
Sunt Alexandrina, fondator papakit, și dupa 20 de ani de condus echipe de peste 100 de oameni, astăzi mă dedic oamenilor și susținerii obiceiurilor alimentare sănătoase. Am gătit cu grupuri de turiști, cu copii, cu adulți și îți propun și ție să mi te alături în bucătărie.
Sunt Viorel, fondator Papakit, technician nutriționist, expert logistică, inginer la bază, Doresc să contribui prin experiența și cunoașterea mea la binele semenilor mei, oferindu-vă soluții alimentare echilibrate, oricare ar fi preferințele voastre alimentare.
Salutare! Eu sunt Ștefania, directorul creativ al Papakit. Când nu sunteți siguri cum sună o rețetă, eu mă asigur că pozele vă vor convinge.
Salut! Eu sunt Octavian și scopul meu este de a aduce produsele Papakit cât mai aproape de nevoile dumneavoastră!
Salut! Eu sunt Octavian și scopul meu este de a aduce produsele Papakit cât mai aproape de nevoile dumneavoastră!
Basket
Scroll to Top